Mammaen adopterte bort sin tre år gamle sønn. Syv år senere får hun vite den sjokkerende sannheten.

Kris Smith var bare 21 år når hun tok den hjerteskjærende avgjørelsen å adoptere bort sin 3 1/2 år gamle sønn, Matthew. Den unge moren hadde ingen jobb og bodde i bilen sin. Hun var i en desperat situasjon.

Hun visste at denne situasjonen ikke var noe live for et barn, så hun ønsket å gi ham muligheten til å leve et bedre liv. Det siste Matthew sa til Kris var: «Mamma, vær så snill å ta meg hjem.»

Dette var noe Kris kunne kjenne seg igjen i. Som barn var hun var selv sendt fra fosterhjem til fosterhjem, og hun ble gravid da hun selv var et barn.

Etter at hun adopterte bort Matthew, forble Kris hjemløs i flere år. En dag bestemte hun seg for at nok var nok. Hun ville skape et bedre liv for seg selv. Hun spaserte inn på en kafe og fikk jobb på flekken. Litt etter litt snudde hun livet sitt til det bedre.

Hun fikk seg leilighet, venner og forelsket seg i Joe som hun etterhvert giftet seg med. Joe hadde et barn fra et tidligere forhold, og da Kris så kjærligheten han ga til gutten sin, tok hun mot til seg. Hun ville finne sønnen sin.

Syv år hadde nå gått siden sist hun så Matthew. Hele tiden hadde hun gått ut i fra at han hadde fått et kjærlig hjem. Men i stedet fikk hun vite den sjokkerende sannheten: Matthew bodde på en instutisjon. Han hadde aldri blitt adoptert.

Og det som skjedde så, må sees med egne øyne. Se den rørende videoen under:
(PS. Om du har lest hele teksten, kan du om vil, spole frem til 5:00 i videoen)
[goviral_player]
Se også: Øyeblikket når de møter sin sønn og datter for første gang, er så vakkert og rørende at jeg ikke klarte å holde tårene tilbake.

Vil du ha flere historier som denne, lik Buzzmania på Facebook! 
Del denne historien 🙂 :