Den livredde hunden var forlatt og fanget i flommen. Men så kom et TV-team forbi…

Når vannstanden i Brazon-elven i Texas nylig steg til rekordhøye nivåer, ble tusenvis av mennesker tvunget til å evakuere hjemmene sine.

Mange fikk ikke tid til å pakke med seg noe, men måtte flykte så fort de kunne for å redde seg fra de enorme vannmengdene.

For de aller fleste av oss er det også en selvfølge å sørge for at dyrene våre også kommer seg i sikkerhet. Men dessverre finnes det mennesker som ikke viser omsorg for dyrene sine. Et offer for dette, var denne lille hunden som ble forlatt av eierne sine når de flyktet fra huset sitt.

hund1

Men ikke nok med at de forlot henne. De hadde til og med bunden henne fast slik at hun ikke klarte å rømme når vannet steg.

Hvorfor eirene hennes besluttet å forlate hunden sin fastbundet til huset er uklart, men en ting er sikkert: hun var i ferd med å pine seg gjennom en grufull død i det vannet steg hurtigere og hurtigere rundt huset.

hund2
Men akkurat når alt så svart ut for den lille hunden, åpenbarte plutselig en båt seg, kun et steinkast fra guset. Der dukket nemlig opp et nyhetsteam som var ute for å dokumentere den enorme flommen. Da de fikk øye på den livredde hunden, klarte de ikke å bare kjøre forbi henne.

hund3

Uten å tvile styrte de båten mot huset og to medlemmer i teamet hoppet raskt ut av båten for å redde henne. På dette tidspunktet hadde vannet steget så mye at det nesten nådde opp til hundens snute, så det er ingen tvil om at fant henne i siste liten. Sammen lykkes de å få hunden løs og opp i trygghet.




Hunden var forvirret og redd etter den traumatiske opplevelsen, og redningsmennene tok henne med seg til en veterinær for medisinsk sjekk.
hund4

Veterinæren som tok seg av henne understreker at hun hadde omkommet om det ikke hadde vært for nyhetsteamets insats.

Etter å ha fått nødvendig medisinsk hjelp, masse omsorg og kjærlighet er hun nå frisk og rask og venter på å bli adoptert til et nytt og kjærlig hjem.

hund6
hund5

Under kan du se video av redningsaksjonen:

Check out what this news crew did when they found a dog chained to the front porch of a flooded house!

Posted by NBC12 on 2. juni 2016

Vi håper inderlig at hennes nye hjem blir en trygg og god plass. Ingen dyr fortjener å bli utsatt for noe lignende. Del gjerne om du er enig!

Vil du ha flere historier som denne, lik Buzzmania på Facebook! 

Del denne utrolige historien: