Hunden ble reddet etter orkanen Katrina. Når du ser hva han gjør nå? Så fantastisk!

Da orkanen Katrina herjet i 2005 var det ikke bare tusenvis av mennesker som mistet hjemmene sine. Tusenvis av dyr mistet også sine kjære.

Dessverre var det mange av disse som ikke klarte seg, men rundt 300 hunder ble reddet etter orkanens ødeleggelser. Flesteparten av disse fant dessverre aldri eierne sine igjen.

Noen av dem fikk nye hjem hos nye familier, mens andre har fått en helt ny «karriere». De tar seg nemlig av hjemløse katter! En av disse hundene er Boots.

katt1-2

For snart ellever år siden overlevde Boots orkanen Katrina. Det lykkes aldri å finne eierne hans. I dag jobber han på Arizona Humane Society. Her hjelper han hjemløse katter å føle seg trygge i sitt midlertidige hjem på shelteret.

katt2-2Boots er en blanding mellom chow og shæfer, og han ble adoptert av en av sine redningsmenn. En dag oppdaget han hvor godt Boots kom overens med kattunger og hvor kjærlig og omsorgsfull han var overfor dem.

katt3-2

Boots er nå shelters kattepasser, og han har reddet livet til mange små kattepuser. Han holder motet deres oppe, og hans kjærlighet og omsorg holder dem i live til de er gamle nok til å spise og drikke på egen hånd.

katt4-2

De fleste kattungene har aldri sett en hund før. Boots gjør dem vant til være med hunder, noe som gir dem en større sjanse for å bli adoptert ettersom mange potensielle nye hjem allerede har hund i hus.
En katt som er sosialisert med andre dyr vil også fortere finne seg til rette i et nytt hjem, noe som minker sjansene for at den vil bli returnert til shelteret.

katt5-2

Og det er tydelig at Boots elsker jobben sin! Han storkoser seg sammen med pusekattene, og overøser dem med kos, lek og kjærlighet! Boots ble selv reddet da han trengte det som mest, og nå redder han andre som så inderlig trenger det!

Del gjerne den utrolige historien om Boots og pusene! 🙂
Vil du ha flere historier som denne, lik Buzzmania på Facebook! 

Del denne rørende historien: