Hunden ble forlatt i en plastpose for å dø. Men en Facebook-status endret ALT!

Da brasilianske Maria Luiz kikket ned skråningen, kunne hun ikke tro hva hun så. Der nede, i en plastpose, lå en liten hjelpeløs hund. Hunden satt fast i posen og kom seg ikke løs. Det var tydelig at noen hadde dumpet ham der.

Hun visste at hun måtte redde ham, men det var for langt ned. Hun klarte ikke å klatre ned på egenhånd. Derfor bestemte hun seg for å søke etter hjelp på Facebook.

Se også: De to valpene satt fast dypt nede i et gjørmete hull. Den heltemodige redningsaksjonen fikk meg til å gråte.

«Han har blitt kastet ned en ravine i en plastpose. Det er for vanskelig å komme til. Jeg klarer ikke å redde livet hans. Kan noen hjelpe meg…?» skrev hun i innlegget sitt.

ravine

Og hennes rop om hjelp ga resultater. I løpet av minutter hadde flere mennesker meldt seg til å hjelpe den stakkars hunden.

En av dem var Cláucia Jackline de Oliveira, som jobber på et legekontor hvor hunden ble oppdaget. Hun og en sykepleier kastet seg i det, og klatret ned skråningen for å hjelpe hunden i sikkerhet.

ravine2

Kl 11.48, mindre enn en halv time etter at Maria hadde postet innlegget på Facebook var hunden reddet!

Ravine3

Sannsynligvis har hunden vært sperret inne i posens siden kvelden før. Men til tross for den forferdelige opplevelsen, virket den å være i god form.

Se også: Hunden stod fastbundet i årevis. Men en forbipasserende mann klarte ikke å være vitne til mishandlingen…

Maria spurte igjen i den samme Facebookgruppen om noen var villige til å adoptere den lille valpen. Og innen en time kunne hun annonsere at den hadde fått seg et nytt og kjærlig hjem!

Vi er så glade for at det endte godt, og at det finnes mennesker som Maria og Cláucia!

Vil du ha flere historier som denne, lik Buzzmania på Facebook! 
Del denne historien 🙂 :