Hundefamilien levde under grusomme forhold. Når mammaen ser valpene igjen, blir jeg rørt til tårer

– Hvor ille kan det egentlig være, tenkte Rachel Sylvester da hun mottok en sms om et valpekull som trengte hjelp.

Rachel driver dyrevernsorgansiasjonen Sidewalk Specials i Sør-Afrika, og har reddet hundrevis av hunder fra gaten. Hun hjelper dem med å finne nye, trygge og kjærlige hjem.

I sms-en stod det at eieren gikk med på å gi fra seg de syv valpene, men ikke mammaen deres. Rachel dro for å hente valpene, og ble sjokkert over hvilken forfatning de var i. De var fulle av lopper og skabb. I tillegg så de ut til å savne mammaen sin utrolig mye. Rachel forstod at hun ikke kunne forlate mammaen i slike grusomme omstendigheter.

Rachel insisterte på at mammaen også skulle bli med henne, og etter en heftig diskusjon med eieren, ga han seg. Rachel fikk ta henne med seg og hun skulle få gjenforenes med valpene sine. Hun var deprimert og i svært dårlig forfatning. Dyrlegen ga henne 50/50 sjanse for å overleve.

Etter én dag med nødvendig medisinsk behandling ble mor og barn gjenforent. Ord kan ikke beskrive hvor fint det er å se når mammaen oppdager at de små elsklingene hennes står rett bak henne. Se selv i den rørende videoen under:


BuzzMania er på dyrenes side, lik oss på Facebook! 

Del denne fine videoen 🙂