Den hjemløse hunden gjennomgår en utrolig forandring som gjør meg varm om hjertet.

Da dyrevennene besøkte et hundeshelter i Tokyo kunne de nesten ikke tro sine egne øyne. De var bedt dit for å hjelpe en stor hund som etter alt å dømme blitt forlatt av eierne sine og tvunget til å leve et utrygt liv i Tokyos gater.

Tilstanden til hunden var forferdelig dårlig. Pelsen var så lang og flokete at det var nesten helt umulig å se konturene av hverken kroppen eller ansiktet hans. Pelsen var skitten og grov, og hadde lagt seg i stor floker rundt på kroppen hans.

ciro1

Ingen visste hvor lenge hunden hadde gått rundt i denne tilstanden. Det kunne være mange måneder, kanskje år.

At det skjulte seg en stor og stolt storpuddel under all den lange, skitne pelsen, var umulig å se.

ciro4
Hunden fikk navnet Ginta, som betyr sølvgutten på japansk, var tydeligvis katet på gaten av eierne sine. Ginta hadde betalt den harde prisen for eiernes uansvarlighet og hjerteløshet.

Men heldigvis finnes det også gode mennesker – og de ville hjelpe Ginta.

ciro3

I begynnelsen var Ginta urblig og nervøs i møtet med nye mennesker, men snart vant nysgjerrigheten hans. Til tross for at han hadde blitt mishandlet og forlatt, hadde han fremdeles beholdt til livlige og vennlige temperament. Han forstod at de nye menneskene ville hjelpe ham.

Etter at Ginta hadde fått hilse på alle og følte seg trygga begynte arbeidet med å barbere av ham all den flokete pelsen.

ciro2

Det var MYE pels som måtte bort!

giro7
I tillegg hadde Ginta mye grus og smuss i pelsen, og de måtte derfor være svært forsiktig i arbeidet med å fjerne pelsen hans.

ciro8

Og snart var forvandlingen et faktum. I videoen under kan du se resultatet. Er det ikke herlig å se hvordan han koser seg?

Nå bare håper vi at Ginta får et nytt og kjærlig hjem og det livet han hele tiden har fortjent!

BuzzMania er på dyrenes side, lik oss på Facebook! 

Del historien om Ginta :