Hun fant den magre og møkkete kattungen på gaten. Men se på den utrolige forandringen!

Da Cynthia var på vei ut døren fra hjemmet sitt i Los Angeles, så hun en hårete ball som lå sammenkrøllet i et hushjørne. Den lille ballen lå helt stille.

Hun bestemte seg for å undersøke nærmere og gikk bort til den for å se hva det var.

Da hun løftet den forsiktig opp fra bakken, så hun det. Det var en liten kattunge! Den så svært medtatt ut, var møkkete i pelsen og var veldig tynn. Det var tydelig at den lille pusen var overlatt til seg selv.

Cynthia tok den umiddelbart med seg til dyrlegen.

pus1
Under all møkken var en nydelig og vakker liten pus. Etter fire bad gikk kunne man endelig se kattens vakre hvite pels. Det som var ekstra hjerteskjærende var at pusen hadde halsbånd. Hun var ikke chippet, og dyrlegen antok at eierne hennes hadde kastet henne fra seg – noe klinikken dessverre ser altfor mange eksempler på.

pus2

Det var ren flaks at Cynthia fant den lille pusen. Vanligvis parkerer hun i garasjen, men akkurat denne dagen hadde hun latt bilen sin stå ute på gateplan. «Det må ha vært skjebnen som bragte oss sammen,» sier Cynthia.

pus3

Etter medisinsk hjelp hos dyrlegen og behandling for et væskende øye, massevis av kattemat og fire bad, har pusen kommet seg betraktelig. Dyrlegen anslo alderens hennes til å være rundt tre til fire måneder. Det har ikke lykkes Cynthia å finne kattens eier, og inntil videre blir hun boende sammen med sin redningskvinne.
Se for en fantastisk forandring!

pus4

Vi er så glade for at det var akkurat Cynthia som fant den lille kattungen, og at den nå får all den kjærlighet og omsorg den fortjener!
Buzzmania er på dyrenes side. Lik oss på Facebook!

Del denne historien: