Familien trodde hunden døde i brannen. Men en måned senere slår de på TVen…

Denne familien opplevde alles store mareritt da huset deres brant ned. Alt de eide forsvant i flammene, og de brutale og henynsløse flammen slukte også deres elskede hund – trodde de. De trodde han var borte for alltid.

Noen dager etter brannen fant Humane Society of Southern Mississippi en fortumlet og skadet hund i området. Han hadde brannskader på 60 prosent av kroppen sin, og hadde sterke smerter. Han var i svært dårlig forfatning og trengte umiddelbar hjelp.

Han ble tatt med til veterinær for nødvendig medisinsk behandling, og han fikk navnet Gage.

gage

Gage var veldig dårlig, og veterinærene var usikre på om han kom til å klare seg. Men etter tre uker med intensiv behandling, mye kos og kjærlighet så alt mye bedre ut for den hardt prøvede hunden. Han hadde gjort store fremskritt og de omfattende skadene hans begynne å leges. Fremdeles visste ingen hvem han var eller hvor han kom fra.

gage2




Men så laget en tv-kanal en reportasje om Gage og hans utrolige historie. 
gage3

Familien som for en måned siden hadde miste alt de eide, slo på TV-en og fikk sjokk. De så reportasjen om Gage og kjente ham igjen med en gang. Han var deres hund! Det viste seg at han hadde kommet seg ut av det brennende huset og sannsynligvis løpt av gårde i panikk.

gage4

Dessverre kan ikke familien ta Gage tilbake. De har mistet huset sitt, og sliter med å stable livet sitt på beina igjen. Derfor bestemte de seg for at Gage vil få det bedre hos noen som har mulighet til å gi ham alt han trenger. Gage har omtrent en måned igjen før han er frisk nok til å flytte hjem til en ny og kjærlig familie. Vi er så glade for at Gage ble reddet og fikk all den hjelpen han trengte, og vi håper at han snart finner et nytt og kjærlig «for-alltid-hjem». Likte du historien om Gage? Da vil du også like: Pitbullen ble stjålet for to år siden. Men når de endelig fant henne igjen fikk familien sjokk.