De reddet tyren fra grov mishandling. Når han tar danser ut i friheten klarer vi ikke å holde tårene tilbake!

Dyrereservatet Gut Aiderbichl ligger i Østerrike og ble grunnlagt av Michael Aufhauser og Irene Florence. I starten var virksomheten deres liten, men med tiden har det vokst seg større og større og i dag har de over 20 dyrereservat i Østerrike, Tyskland, Frankrike og Sveits. Til sammen tar de hånd om over 5600 dyr.

Tyren Bandit levde over lang tid under grusomme forhold. Dag ut og dag inn stod han lenket fast, og hadde knapt mulighet til å bevege hodet. Kan dyr egentlig venne seg til et slikt liv? Nei er vårt klare svar, og Bandits reaksjon når han endelig blir sluppet løs forteller egentlig alt. Det er så herlig å se når han danser av glede og kaster seg i høyet! Og ikke minste er det er så rørende å se hvordan han knytter seg til redningsmannen sin, Christian, som jobber i Gut Aiderbichl.

Se også: Grisen ble holdt fanget i et lite bur i årevis. Hans reaksjon når han ser gress for første gang er så fantastisk!

Dessverre er Bandit bare en av mange millioner dyr som lever hele livet fastlenket i trange båser. I Michael og Irenes revservater bor det mer enn 500 kyr, tyrer og kalver. Derfor blir vi ekstra glade når vi ser at det også finnes mennesker som bryr seg, og som er villige til å stå på å hjelpe andre.

Se den rørende videoen om Bandit under:
[goviral_player]
Vil du ha flere historier som denne, lik Buzzmania på Facebook! 

Del denne rørende historien 🙂 :