Da pungrottenes mamma døde, gjorde familiens hund noe helt uventet! UTROLIG!

Denne historien kunne fort fått en tragisk ende, men takket være en uvanlig «mamma» snudde skjebnen til et lite kull med pungrotter.

Da mammaen til de nyfødte pungrottene ble angrepet og drept, ble de små forlatt helt hjelpeløse. Fremtiden deres så mørk ut.

Men så skjedde noe UTROLIG og veldig uventet.

rotte1

De små pungrottene ble funnet av en privatperson. De var enda så små at de ikke hadde åpnet øynene sine. Personen tok dem med til dyrespesialisten Stephanie Maldonado.

rotte2

Stephanies første tanke var å gi dyrene videre til en dyrevernsorganiasajon som tar hånd om utsatte dyr. Men da hun kontaktet dem, fikk hun beskjed om at de ikke hadde plass til flere dyr.

rotte3Stephanie bestemte seg derfor for å ta seg av de små dyrene til de ble sterke nok til å klare seg selv. Hun matet dem, men kjente hele tiden på en gnagende uro over at hun ikke kunne tilby dem den morskjærlighet små babyer så sårt trenger.

rotte

Men så kom en uventet heltinne til unnsetning. Stephanies hund, Pretina, begynte å vise interesse for de små pungrottene og tok dem til seg som sine egne. Hun overøste dem med omsorg og kjærlighet.

rotte4

rotte5

Og nå er Prethina og de små pungrottene uadskillelige. Hun har ingen problemer med at de små elsker å klarte på henne – tvert i mot elsker hun nærheten deres.

rotte6

«Det er helt fantastisk å se all dem omsorgen hun gir dem, hun slikker dem hele tiden og bærer dem rundt med seg,» skriver Stephanie på Facebook.

rotte7Takket være masse omsorg og kjærlighet har de små pungrottene nå blitt friske og sterke, og Stephanie håper at de snart er store og sterke nok til å vende tilbake til sitt rette element i naturen. rotte9

Alle bilder: Stepanie Maldonado
For en herlig historie, og nok et bevis på at hunder er FANTASTISKE!
Likte du denne historien? Da vil du også like: De små kattungene ble forlatt og dumpet. Men så gjør pitbullen noe FANTASTISK! Hjertet SMELTER!
Vil du ha flere historier som denne, lik Buzzmania på Facebook! 

Del denne fine historien 🙂 :